Hoe het allemaal begon

In 2016 werd KO Fighters opgericht door Hassen en Oussama Ettaki, twee broers die op het hoogste niveau hebben gekickbokst en alle prijzen hebben gewonnen. Ze waren van mening dat hoogwaardige kickboksartikelen niet voor iedereen betaalbaar waren. Om die reden hebben ze samengewerkt met verschillende ontwerpers, topatleten en fabrieken om de beste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs.

Hun visie is om kickboksen toegankelijk te maken voor iedereen. Om deze missie te realiseren, willen ze hun producten met zoveel mogelijk mensen delen.

Onze producten zijn met zorg ontworpen en gemaakt van de beste materialen. Wij werken alleen met de meest gerenommeerde fabrikanten in de sportindustrie. Daarnaast houden wij ons aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit betekent dat elk product dat wij verkopen zorgvuldig is getest en gecontroleerd voordat het bij u wordt afgeleverd.

Wij vinden het belangrijk om de beste service te bieden aan onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw behoeften. Daarnaast bieden wij een snelle en betrouwbare verzending, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe uitrusting.

Bij KO Fighters geloven wij dat iedereen kan vechten, of het nu gaat om het trainen voor een professionele wedstrijd of het werken aan een gezondere levensstijl. Onze producten zijn niet alleen bedoeld voor de ervaren vechters, maar ook voor beginners en hobbyisten. Wij willen bijdragen aan het verbeteren van de fysieke gezondheid en het vergroten van het zelfvertrouwen van onze klanten.

“If you work hard in training, the fight is easy.”

- Manny Pacquiao